خانه / پودر ماهی

پودر ماهی

هدف از ایجاد این مقاله در سایت گروه تولیدی خوراک دام وطیور آراد صدف آشنایی شما مشتریان عزیز با مزیت ها استفاده ها و لزوم مصرف پودر ماهی در جیره دام شماست.شرکت ما با استفاده از دانش و تجربه ی سالها فروش این محصول بهترین و مرغوبترین پودر، را برای شما عزیزان تدارک دیده است.

پودر ماهی چیست ؟

این محصول از پختن، خشک کردن و آسیاب کردن ماهی و ضایعات ماهی به دست می آید همچنین این پودر با درصد های متفاوت مورد استفاده قرار میگیرد. پودر ماهی یکی از منابع با ارزش برای تغذیه ماهی و میگو است. همچنین یک کود طبیعی بسیار عالی به شمار میرود .

در سال های گذشته مصرف این پودر به دلیل مقرون به صرفه بودن و فواید غیر قابل انکار که در جیره طیور داشت بسیار مورد توجه قرار گرفته بود.

اما امروزه افزایش قیمت  این محصول باعث شده که درصد کمتری از جیره طیور را تشکیل دهد.

ما در این مقاله در مورد نکات مثبت این محصول صحبت خواهیم کرد و اهمیت لزوم استفاده این پودر را به شما شرح خواهیم داد.

برای مشاهده مقالات مربوطه به این صفحه مراجعه کنید.

پودر ماهی مرغوب

 

کاربرد های این محصول

این پودر در کارخانه تولید طیور،کارخانه تولید خوراک میگو،کارخانه تولید دام ، کارخانه تولید خوراک آبزیان و کود های درختی  مورد استفاده قرار میگیرد.

  • پودر ماهی برای خوراک طیور: در حال حاضر اين محصول در صنعت مرغداري كه دومين صنعت كشور مي باشد، مصرف فراواني داشته و حدود ۱۲-۶ درصد از ماده تشكيل دهنده دانه مرغ را در بر مي گيرد.
  •  پودر ماهی برای خوراک دام
  • پودر ماهی برای غذای میگو
  • پودر ماهی برای کود درخت

مزیت های کلی استفاده از پودر ماهی

این پودر تشکیل شده از موادی از جمله فسفر ،پروتئین،ویتامین های ب ۱۲ و مواد معدنی است که کمک بسیار شایانی در هضم غذا توسط دام میکند.

به طور کل ارزش هضم پذیری این پودر ۹۵% درصد است در قبال آن هضم پذیری پروتئین های گیاهی بیین ۷۷ تا ۹۷ % درصد است ،این موضوع به خودی خود باعث افزایش وزن دام میشود.

مزیت استفاده از پودر ماهی در جیره غذایی ماهی

این محصول بیشتر از ضایعات ماهی های کوچک که برای انسان بی مصرف است به وجود می آید در این بین درصد ناچیزی ضایعات کارخانجات تهیه غذای دریایی نیز در تولید این محصول نقش دارد.

ماهی برای رشد و تولید مثل نیاز به موادی از قبیل اسید آمینه های ضروری ، فسفو لیپیدها، اسید های چرب و ویتامین ها دارد که بیشتر این ترکیبات در این محصول وجود دارد.

همچنین این پودر باعت تقویت سیستم ایمنی بدن ماهی میشود.

انرژی که این فرآورده برای ماهی ایجاد میکند نسبت به سایر منابع پروتئنی موجود بالاتر بوده و حاوی ۲۸۵۰ الی ۳۰۰۰ کیلو کالری است.

کمبود ویتامین آ در ماهی های جوان سبب تغییر شکل و کاهش چشمگیر رشد آنها میشود،همچنین ماهی در زمان های استرس نیاز به ویتامین آ دارد.

به طور کل ویتامین های آ و ای دو عامل کلیدی و مهم در رشد ماهی هستند که این پودر حلال این کمبود است.

دو فاکتور مهم برای انتخاب پودر ماهی مرغوب برای ماهی ها میزان پروتئین و ازت آزاد است که باید مورد توجه قرار گیرد.

مزایای استفاده از این محصول در تغذیه گوسفند

پرورش گوسفند در ایران وابسته به مراتع است، که متاسفانه به علت استفاده بی رویه و بیش از حد از این مراتع باعث تخریب آن در دراز مدت شده و همچنین باعث بی کیفیت شدن علوفه نیز میشود.

بنابرین برای جبران کمبود پروتئین که باعث کاهش شیر دهی گوسفندان میشود باید از مکمل غذایی همچون پودر ماهی استفاده کرد.

استفاده از پودر ماهی به عنوان مکمل در جیره گوسفند به چهار دلیل توصیه میشود:

  • کاهش انگل های روده ای
  • افزایش شانس زنده ماندن بره با بالا رفتن حجم شیر
  • افزایش پشم تولیدی به خاطر پروتئین موجود در این پودر
  • افزایش وزن و لاشه ی پر گوشت

مزایای پودر ماهی

 

کیفیت پروتئین و ویتامین موجود در پودر ماهی

همانطور که در بخش مربوط به مزایای استفاده از این محصول برای ماهی ها گفته شد، آبزیان اعم از ماهی و میگو ۶۰ ای ۷۰ درصد خوراکشان پروتئین خام است،پس برای بیشترین بهره برداری از پودر ماهی باید کیفیت پروتئین موجود در آن را سنجید.

موجودات زنده بیشتر از اینکه به پروتئین خام نیاز داشته باشند به اسید های آمینه که ریز مواد تشکیل دهنده ی پروتئین هستند نیاز دارند،جذب این اسید های آمینه رابطه مستقیمی با قابلیت هضم پروتئین مورد مصرف دارند .

به علاوه برای درک اهمیت اسید های آمینه موجود در این پودر باید شما را با ۲ نوع اسید آمینه آشنا کنیم،اسید های آمینه به ۲ دسته تقسیم میشوند: اسید های آمینه ضروری،اسید های آمینه غیر ضروری

اسید های آمینه ضروری توسط خود بدن جانداران تولید نمیشوند و باید از منابع غذایی تامین شوند که در اصطلاح عامیانه مکمل گفته میشود.

اسید های آمینه غیر ضروری را بدن توسط شکستن زنجیره های پروتئین تولید میکند.

این پودر با در بر داشتن امینو اسید های ضروری یکی از بهترین مکمل هلا برای پرورش دام است که باید به میزان کافی در جیره ی دام لحاظ شود.

ویتامین موجود در این پودر دارای ارزش فراوان می باشد که چندین فاکتور مثل منشا ، ساختار ماهی ، چگونگی فرایند تهیه پودر ماهی، ویتامین های محلول در چربی که  در پودر ماهی مقدار آن ناچیز است را یکی از علل آن را باید روغن گیری از ماهی دانست .

این محصول را از نظر ویتامین های خانواده ی B12 باید نسبتا غنی دانست.

پودر ماهی

آنالیز این محصول بر اساس ماهی فرآوری شده

 

 

پودر ماهی

 

برای کسب اطلاعات بیشتر،مشاوره و خرید محصول به صفحه سفارش محصول مراجعه فرمایید.